litl-aanbod

AANBOD

Link in the Loop kent vier pijlers. Een 8-staps onderwijstraject waarbij groepen studenten in competitieverband een echte opdracht aangaan. Een marktplaats voor hoogwaardige (afstudeer-)opdrachten waarop studenten tegen een vergoeding kunnen pitchen op een vraag uit het bedrijfsleven, of de overheid. Deze vergoedingen wordt gestort in een persoonlijk leerfonds van de student. De laatste pijler is een persoonlijke begeleiding van studenten naar een baan, betaalde opdracht of vervolgstudie.

project-academy-2

Opdrachten vertalen wij naar een spraakmakend lesprogramma in wedstrijdvorm, ondersteund door gastcolleges, visiting critics en een professionele vakjury.

crowd-sourcing-2

Opdrachten worden door de opdrachtgever direct neergelegd bij studenten op ons crowdsourcing-platform. Studenten pitchen op de opdrachten of docenten gebruiken ze in hun les.

Learning-fund-link-in-the-loop

Ons doel: de financiële drempel verlagen om continu leren mogelijk te maken. Daarom een leerfonds bedoeld voor nu, in de toekomst of om die lastige studieschuld af te lossen.

Professionals-link-in-the-loop

Van student naar professional: bij Link in the Loop Professionals, a.k.a. Onze Joost maken wij de juiste match tussen werkgever en stagiair, afstudeerder of werknemer.

DOE MEE!

Naam

E-mailadres

Bericht