Hoe werkt Crowdsourcing in the Loop
Wilt u een opdracht breed uitvragen aan studenten? Met de mogelijkheid opdrachten te crowdsourcen verlagen wij de drempel een vraagstuk aan te bieden bij een grote groep studenten. Een stimulans om de praktijk het onderwijs in te krijgen en daarnaast de kennis en visie van gedreven studenten te benutten. Zo worden meerdere oplossingen en uitwerkingen vanuit verschillende disciplines aangedragen en kunnen studenten werken aan een echte opdracht uit de praktijk met een echte opdrachtgever. Studenten kunnen een opdracht zelf op pakken of een docent gebruikt de opdracht in de les.
Hoe werkt het? Dat kan in één keer of met een tussenstap:
Het stappenplan ziet er als volgt uit:
Paul Lammers, Gemeente Hilversum: “Ik vond de resultaten overweldigend”
Bij Link in the Loop crowdsourcen we op basis van eerlijke en heldere spelregels, waardoor de ideeën beschermd worden en we er voor zorgen dat iedereen zich aan de afspraken houdt.
Voor docenten die een casus in de les willen gebruiken: Docenten kunnen altijd bij Link in the Loop terecht om te vragen naar inspirerende gastdocenten of projectbezoeken om ondersteuning en inspiratie te bieden.
Wilt u meer weten over crowdsourcen, neem dan contact met ons op.
Wilt u een casus gerichter uitvragen en eventueel omzetten naar een volledig ontwikkeld programma voor studenten? Dat kan, dat doen wij bij de Project Academy.