ArenaparkHilversum-header-linkintheloop

ARENAPARK EVENTS

Het ArenPark in Hilversum is een kantorenwijk waar meer potentie in zit dan er nu uitgehaald wordt. Het is een wijk waar Link in the Loop is gevraagd mee te denken over de mogelijkheden en het vormen van een eigen karakter, naar aanleiding van het succesvolle project Food for Thought. Momenteel is dat onder andere uitgemond in de ArenaPark Events die plaats vinden in en om het gebied. Bij deze events heeft Link in the Loop de regisseursfunctie tussen het bedrijfsleven, overheid en onderwijs.

Facts

studenten sociale geografie en planologie UvA, sport, horeca en leisure MBO College Hilversum

opdrachtgever Vastgoed Owners Collectief ArenaPark

opdracht eventorganisatie als aanjager voor het gebied ArenaPark

“Natuurlijk! ArenaPark Hilversum. Het ArenaPark Hilversum biedt ruimte om werken, sport, educatie én ontspanning te combineren in een natuurlijke en attractieve omgeving”.

work-in-the-loop-linkintheloop-800x600

Nieuw gezicht van ArenaPark

ArenaPark heeft een eigen karakter, stijl en logo gekregen. Het logo is ook fysiek op een markant punt van het gebied geplaatst. Het nieuwe gezicht is ingeluid door de wethouders van Hilversum. Daarmee de start van de ArenaPark Events.

Events

Er worden verschillende events georganiseerd. Waaronder een terugkerend Running Track evenement waar alle gebruikers van het gebied aan mee kunnen doen. De route gaat door de wijk, maar ook het naastgelegen Goois Natuur Reservaat om de gebruikers kennis te laten maken met de unieke locatie van het gebied.