Parallax-aanbod

WHY – HOW – WHAT

WHY

Wij zijn onderdeel van elkaars toekomst.


HOW 

Wij hanteren vier richtlijnen bij Link in the L.O.O.P.:

1. Improving by Leap and Bounds

 2. Open Minded and Outside the box Approach

3. On the job Approach, hands-on: gewoon doen dus

4. Prospect


 WHAT 

We brengen ondernemers, overheid en onderwijs samen. Vraagstukken vanuit het bedrijfsleven leggen wij neer bij studenten en trainees. We werken samen aan échte projecten met échte mensen. Dat doen wij door concrete handvatten te ontwikkelen.

Betrouwbare systemen van circulaire samenwerking

ADAPTIEF LEREN: SLIM, DUURZAAM EN NOODZAKELIJK

Link in the Loop zet betrouwbare systemen van circulaire samenwerking op tussen ondernemers, overheid en onderwijs. Door de natuurlijke en nauwere band die ontstaat tussen praktijk en het leerproces kan er vanaf de basis flexibeler worden ingesprongen op de snelle ontwikkelingen van morgen. Dat is slim, duurzaam en noodzakelijk.

 

De “bijvangst” en meerwaarde van dergelijke trajecten is groot en zorgt voor leer- en ontwikkelversnelling. Leren is zo een meerwaarde in plaats van een lastige kostenpost. Door aanpasbare en dus stabielere uitgebalanceerde oplossingen te creëren verstevigen wij onze positie en werken we sámen aan de wereld van morgen. We zijn immers onderdeel van elkaars toekomst.

 


 

CIRCULAIR SAMENWERKEN: DE LINK IN THE LOOP METHODIEK

De oorspronkelijke studieweg loopt richting het punt van afstuderen vaak naar de uitspraak “en dan begint het pas echt”. Doordat de ontwikkelingen te snel gaan wordt je bij je eerste baan meteen na-geschoold, om de gemiste voortgang in te halen.

 

Dat kan slimmer: tijdens het leren geleidelijk met de praktijk meegroeien: responsief onderwijs. En de praktijk inrichten op continu leren. In onze ogen ben je nooit klaar met leren. De praktijk stuwt voort tijdens de leerperiode en docenten hebben vaak weinig mogelijkheid, tijd en budget beschikbaar om bij te blijven met de snelle ontwikkelingen.

 

Link in the Loop is een continue adaptieve beweging, die na de studie door gaat en weer terug circuleert het leerproces in. Deze adaptieve beweging van samenwerken en delen van kennis en ervaring noemen we “circulair samenwerken”.

link-in-the-loopEen manier van samenwerken die hand in hand gaat met ontwikkelingen als de circulaire economie, “Delen is het nieuwe hebben”, de sharing economy, co-working, coöperaties…

 


 

LEREN VOOR EEN WERELD DIE WE NOG NIET KENNEN

We leven in een wereld die sneller dan ooit te voren verandert. Veel van wat we vandaag leren zal morgen veranderd zijn. Het succes hangt af van onze mogelijkheden om te leren, te denken en te doen.

snelle-ontwikkelingenOm maximaal te kunnen ontplooien in de wereld van vandaag en morgen moeten we meer samenwerken, creatief denken, en vooral continu leren. Dit geldt niet alleen voor individuen, maar ook voor bedrijven, overheden, eigenlijk voor iedereen.

 


 

WIJ ZIJN ONDERDEEL VAN ELKAARS TOEKOMST

Bij Link in the Loop ontwikkelen en experimenteren wij doorlopend voor de toekomst van ons allemaal. Link in the Loop is dan ook een bedrijf wat continu in beweging is, zodat wij samen leren hoe we met z’n allen beter kunnen leren. Dat doen we binnen ons bedrijf graag met stagiairs en afstudeerders en we werken veel samen met diverse partners. Interesse om samen te werken? Neem dan contact op.

“Learning over Education: Education is something that is done to you. Learning is something you do for yourself.”

ONS DOEL

Iedereen overal  en continu écht te laten leren van elkaar – om te kunnen ontplooien in de snel veranderende wereld van vandaag en morgen. We richten ons daarom op vraagstukken die inhaken op de veranderende leef- en werkomgeving.

SAMENWERKEN?

Werk je ook graag samen? Link in the Loop met ons!

    Naam

    E-mailadres

    Bericht